Zámbó Krisztián

1 day agoZámbó Krisztián ma a Bors megkeresésére árulta el hogy mostanra világossá vált nem hűlt ki közöttük a szerelem és úgy véli soha nem is fog. 1 day agoArra jutottunk hogy nem létezünk egymás nélkül Krisztián beszélt arról mennyire összezavarodott azon hogy 42 évesen úgy érezte kifut az időből.


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Jimmy Talk Show Scenes

Szó szerint minden érzelem.

. Görcsösen családot akart de. Ez volt az én igazi harcom. Zámbó Krisztián egy hónappal ezelőtt szakított eddigi szerelmével Zsuzsival 11 éves kapcsolat után.

22 hours agoEljutottam odáig hogy ma már nem csak hallani esik jól ezt a szót de kimondani is. 432k Followers 2427 Following 1843 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial. Nyáron még úgy tűnt hogy végleg vége Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska tizenegyéves kapcsolatának mely.

Most elmondta hogy érzi magát néhány héttel később. 1 day agoZámbó Krisztián és Takács Zsuzsi már többször szakítottak az évek során de mindig kibékültek. 1 day agoZámbó Krisztián három hónappal ezelőtt jelentette be hogy 11 év után véget ért kapcsolata Takács Zsuzskával ami akkor sokakat meglepett.

3630 720 5781 Facebook. Zámbó Krisztián hivatalos oldala. 15 hours agoZámbó Krisztián apja rég elfeledett dalát keltett életre.

Krisztián Zámbó was born on March 9 1980 in Budapest Hungary. Ezúttal is így történt megint rájöttek nem tudnak egymás nélkül élni. Az Instagramon több mint 70 ezren kíváncsiak a posztjaira ezzel véleményvezérnek számít valamint több ruhamárkával dolgozik együtt.

1 day agoZámbó Krisztián párja smink nélkül. Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala. On Popular Bio Krisztian Zambo is one of the successful Singer.

Bárki bármit mond nekem nem volt könnyű életutam és sosem. Krisztián Zámbó was born on March 9 1980 in Budapest Hungary. A szakításban nem játszott szerepet.

I Would Do Anything For Love. 1 day agoKiderült hogy mi van Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska között. Krisztian Zambo was born in Budapest Hungary on March 9 1980.

A 90-es évek egyik klasszikusával Meat Loaf álarcát magára öltve bizonyította be a színpadon. 49604 likes 26169 talking about this. Krisztian has ranked on the list of those.

He is known for his work on Van életünk 2021 Screamers 2017 and Nyerö páros. Web 432k Followers 2427 Following 1843 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó. Azt az éneket amit gyerekkorában sokszor hallhatott lefekvéskor amikor egyre híresebb édesapja csak neki.

Sztárban Sztár 2022 5. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni.


Pin On Celeb


Der Heni Kasza Tibor Eg Veled Youtube Talk Show Scenes


16 Eve Hunyt El Zambo Jimmy Foto Ras Archiv Jimmy Music Singer


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Youtube


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs Celebs Fashion Class Ring


Zambo Jimmy Valahol Bus Dal Szol Music Artists Jimmy Blues


Borult Most Minden Durva Dolgot Arult El Volt Kedveserol Zambo Krisztian In 2022 Minden


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Fictional Characters Character Jimmy


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos


O Volt Zambo Jimmy Elso Felesege A Ketgyerekes Veraba 18 Evesen Szeretett Bele In 2022 Jimmy Beauty Singer


Mokka Zambo Krisztian Otthagyta Parjat Tv2 Hu Bikinis Fashion Swimwear


T Danny Fashion Leather Jacket Vida


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony Mcs Jos Concert


Zambo Krisztian Parja Vallalja Hogy Plasztikaztatott Zsuzsika Ezt Csinaltatta Meg Az Arcan Celebs Fashion


Zambo Krisztian Es Csore Bela Meg Nem Veszithetek Youtube


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El Jimmy Video


Zambo Krisztian Es Csore Bela Meg Nem Veszithetek Youtube


Gesztesi Ket Pohar Viszkit Ittam A Baleset Elott Blikk Hu


Zambo Jimmy Engem Csak Szeretni Kell Hair Styles Jimmy Hair

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1